Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC Støvsuger M/H klasse (302002917)

25.040 kr.

Opdag den ultimative ydeevne med Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC støvsugeren – perfekt til professionel rengøring. Køb nu og oplev en ny standard inden for renlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195447271 Kategori:

Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC Støvsugeren er et avanceret stykke rengøringsudstyr, der vil revolutionere din støvsugningsoplevelse. Med en kraftfuld sugeevne og en stor kapacitet er denne støvsuger designet til at klare de mest krævende rengøringsopgaver.

Med en beholderkapacitet på hele 70 liter kan du arbejde effektivt uden at skulle tænke på at tømme beholderen konstant. Den robuste beholder er let at håndtere, da den er udstyret med hjul og løftepunkter. Du kan nemt transportere støvsugeren rundt på arbejdspladsen og tømme den med lethed.

Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC Støvsugeren er klassificeret med H-støvklasse, hvilket betyder, at den er egnet til at håndtere farligt støv som f.eks. asbest og kvarts. Du kan være sikker på, at denne støvsuger giver dig den højeste grad af beskyttelse mod farlige partikler, så du kan arbejde trygt og sikkert.

Med den indbyggede XtremeClean funktion kan støvsugeren automatisk rense sit filter under brug, hvilket sikrer konstant sugeevne og effektivitet. Du behøver ikke længere bekymre dig om filtervedligeholdelse, da støvsugeren klarer det for dig.

Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC Støvsugeren er det ultimative valg til virksomheder og professionelle, der kræver høj ydeevne og pålidelighed i deres rengøringsudstyr. Med avanceret teknologi, holdbarhed og brugervenlighed er denne støvsuger et uundværligt værktøj til effektiv rengøring i alle typer miljøer.

Invester i Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC Støvsugeren i dag, og oplev en ny standard for rengøringseffektivitet og pålidelighed. Lad ikke støv og snavs stå i vejen for dit arbejde – tag kontrol med denne kraftfulde støvsuger, der vil leve op til dine højeste forventninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk IVB 965-2H/M SD XC Støvsuger M/H klasse (302002917)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.