Tilbud!
,

Bosch BBS611LAG Trådløs Støvsuger

Original price was: 3.399 kr..Current price is: 999 kr..

Oplev friheden med Bosch BBS611LAG trådløs støvsuger – kraftfuld rengøring uden begrænsninger. Letvægt, lang batteritid og fremragende sugeevne.

Køb her

Varenummer (SKU): 10437200198784993 Kategorier: ,

Den Bosch BBS611LAG trådløse støvsuger er din ultimative partner i kampen mod snavs og støv i hjemmet. Med sit slanke design og kraftfulde ydeevne leverer denne støvsuger en dybdegående rengøring, som du aldrig tidligere har oplevet. Bosch har i årevis været førende inden for husholdningsapparater, og med denne støvsuger viser de endnu engang deres ekspertise og innovation.

Med en effekt på 18V og en imponerende driftstid på op til 35 minutter giver Bosch BBS611LAG dig friheden til at rengøre hele huset uden afbrydelser. Den lette vægt på kun 4.2 kg gør det nemt at manøvrere støvsugeren rundt i hjemmet, så du kan komme til selv de sværeste steder uden besvær.

Det genopladelige batteri med en kapacitet på 300 ml sikrer, at du kan støvsuge længere tid uden at skulle bekymre dig om at skifte batterier. Den blå farve giver støvsugeren et stilfuldt og moderne udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Bosch BBS611LAG trådløse støvsuger er udstyret med avanceret teknologi, der effektivt opsamler støv, skidt og hår fra alle overflader. Det HEPA-filtreringssystem sikrer, at luften, der frigives fra støvsugeren, er ren og fri for allergener og partikler, hvilket gør den ideel til familier med allergikere eller astmatikere.

Med denne støvsuger fra Bosch får du ikke kun et effektivt rengøringsredskab, men også et pålideligt og holdbart apparat, der vil tjene dig i mange år fremover. Glem alt om besværet med ledninger og begrænsninger – Bosch BBS611LAG trådløse støvsuger giver dig friheden til at støvsuge efter behov, når det passer dig bedst.

Invester i din hjemmets hygiejne og komfort med Bosch BBS611LAG trådløse støvsuger – en pålidelig partner, der vil gøre din rengøring til en leg og give dig mere tid til det, der virkelig betyder noget. Tag kontrol over dit hjem og oplev forskellen med Bosch.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch BBS611LAG Trådløs Støvsuger”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.