Bosch.Slagskruemaskine Gsb 18V-50+ Støvsuger Gas18v-1 2X5,0Ah Lb

3.603 kr.

Opnå enestående præcision og effektivitet med Bosch Gsb 18V-50+ slagskruemaskine og Gas18v-1 støvsuger. Ideel til professionel brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900301124387 Kategori:

Oplev den ultimative kombination af power og komfort med Bosch-slagskruemaskinen GSB 18V-50+ og støvsugeren GAS18V-1. Med dette sæt er du klar til at tackle enhver opgave med lethed og præcision.

Slagskruemaskinen GSB 18V-50+ er en kraftfuld og alsidig maskine, der leverer imponerende resultater hver gang. Med et moment på op til 50 Nm kan du skrue ind i selv de mest robuste materialer uden besvær. Den børsteløse motor sikrer længere levetid og mere effektiv ydeevne, mens den kompakte og ergonomiske design gør det nemt at arbejde i selv de trange hjørner.

Med støvsugeren GAS18V-1 kan du holde din arbejdsplads ren og fri for støv og snavs. Den kraftige motor og det effektive filtersystem sikrer en optimal sugestyrke og luftkvalitet, så du kan arbejde i et sundt og behageligt miljø. Støvsugeren er let og nem at transportere, hvilket gør den ideel til både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster.

Dette sæt leveres med to kraftfulde 5,0 Ah batterier, der giver dig den frihed og fleksibilitet, du har brug for til at arbejde uafbrudt i længere tid. Med en hurtig opladningstid og lang batterilevetid kan du stole på, at dit værktøj altid er klar til brug, når du har brug for det.

Tag din arbejdsoplevelse til et nyt niveau med Bosch-slagskruemaskinen GSB 18V-50+ og støvsugeren GAS18V-1. Med deres innovative design, høje ydeevne og pålidelig kvalitet er disse værktøjer det perfekte valg for enhver professionel, der ønsker at arbejde effektivt og effektivt. Oplev selv forskellen med Bosch.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch.Slagskruemaskine Gsb 18V-50+ Støvsuger Gas18v-1 2X5,0Ah Lb”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.